Novost na sceni

Jedan od najboljih hrvatskih čokolatijera izbacio na tržište čokoladne štangice koje nećete htjeti dijeliti

Odlične kombinacije okusa smjestit će vam ovaj slatkiš među omiljene slatke zalogaje

Nakon božićnih čokoladnih čovječuljaka, uskrsnih jaja ispunjenih pralinama, čokoladnih bombona i raznih slasnih namaza, iz male, ali izrazito aktivne proizvodnje Dražena Zeljkovića izašao je novi proizvod za koji predviđamo da će postati pravi hit među obožavateljima čokolade. Riječ je o čokoladnim štangicama od 50 grama koje dolaze u čak pet različitih kombinacija okusa.

image
Marko Miscevic/Cropix/Cropix

image
Chozen

Dok su neki spojevi namirnica, kao što su to kava i karamel ili čak ružmarin i badem, dobro provjereni i obožavani klasici, tu su i neki zabavni parovi kao što su lješnjak i marakuja, suncokret i zrnca kakaa ili pak crni sezam i yuzu. Upravo smo s Draženom Zeljkovićem i njegovom suradnicom Anom Marić za jedan od brojeva Dobre hrane razgovarali o yuzu, egzotičnom agrumu koji se sve češće vidi u slasticama domaćih kreativaca, a sada su ga u Chozenu uključili i u jedan od čokoladnih prutića.

Štangice se ne mogu kupiti pojedinačno nego dolaze u paketu od pet komada, za koji ćete izdvojiti 24 eura. Sudeći po dosadašnjim proizvodima, odabranim okusima, prezentaciji i ambalaži, ovaj novitet predstavlja još jedan odličan gurmanski poklon za sve ljubitelje kvalitetnih slatkiša domaće proizvodnje.

image
Chozen

Podsjetimo, novi pogon Chozena nalazi se u Remetinečkoj ulici 48a, a sve njihove proizvode možete naručiti preko njihovog webshopa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:00