GLORIA 30

Maja Šuput prisjetila se najluđeg tuluma: "Slomila sam biljarski stol pjevača The Weeknda i kod njega ostavila bundu"

Pjevačica Maja Šuput odlično se, kaže, zabavila na 30. rođendanu Glorije koji je održan u Laubi. Na party je došla sa suprugom Nenadom, a za nas se prisjetila posljednjeg dobrog tuluma koji je bio, kaže, u romskom stilu, otkrila nam je kako je tulumarila na Mikonosu i Ibizi te koliko joj treba da se spremi za izlazak.

"Glorija me prati od prvog dana i ja pratim nju, tako da imam osjećaj da nam je to zajednički rođendan", otkrila nam je Maja Šuput koja je među prvima stigla na veliku proslavu 30. rođendana Glorije. Naravno, najviše nas je zanimalo koliko joj treba da se spremi za izlazak.

"Sat vremena za šminku i sat vremena za frizuru, s tim da sam se spremila ujutro i onda sam išla po dijete u vrtić, igrala se s njim cijeli dan, pokisnula i došla na rođendan", smije se Maja.

Pjevačica nam je u videu otkrila i kako je na posljednjem odličnom tulumu bila nedavno, a radilo se o tematskom rođendanu prijateljice na koji je došla ravno s aerodroma.

image
LUKA SMUK

"Na check-inu su mi uzeli ljepilo i alkohol s kojom skidam periku tako da sam putovala sljepljena do te mjere da su ljudi oko mene mislili da sam bila na nekom karnevalu pa mi kostim za tematski party nije ni trebao", otkrila nam je Maja koje se za nas prisjetila i smiješne situacije koju je doživjela na partyju kod popularnog pjevača The Weeknda.

image
VANESA PANDZIC CROPIX

"Najviše sam tulumarila na Ibizi i Mikonosu. Kkod Weeknda sam plesala na biljarskom stolu i slomila mu nogu. Srećom, on to nije doživio, a uz to mi je kod njega ostala i bunda - tako da taj party sigurno neću zaboraviti", zaključila je Maja.

Linker
20. travanj 2024 10:03