NE BRINU GA PROZIVKE

‘Balkan Festival‘ stiže u Arenu, tu je i najveća zvijezda odabranog društva: ‘U čemu je problem da tenisicama mlatim publiku?‘

Na koncertu 11. svibnja nastupaju regionalne zvijezde Corona, Rimski, Voyage, Zera, Nucci, Desingerica, Barbara Bobak i Sajfer

Nucci, Desingerica, Zera, Corona, Rimski, Sajfer

 Ranko Suvar/Cropix

"Mislim da će biti jedan spektakl jer svaki put kad smo došli u Zagreb bili smo primljeni s jednom velikom ljubavlju i energijom tako da se nadam da će tako biti i ovaj put, samo u jednoj magičnoj atmosferi", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Predrag Miljković, poznatiji pod umjetničkim imenom Corona, kada je najavljivao "Balkan Festival" koji se 11. svibnja održava u Areni Zagreb.

Osim Corone, nastupat će i Mihajlo Veruović - Voyage, Igor Panić - Nucci, Marina Pezerović - Zera, Barbara Bobak, Premil Jovanović - Rimski, Adnan Nikšić - Sajfer te Dragomir Despić - Desingerica, koji je toliko bio uzbuđen, priznao je, da nije mogao spavati. "Jedna od najboljih publika je u Hrvatskoj. Jedva čekam da se družimo", kazao je pjevač koji se na naslovnicama medija našao onda kada je obožavatelje udarao tenisicom po glavi.

image

Desingerica

Ranko Suvar/Cropix

Iako se javnost tada zgrozila nad tim činom, činilo se da obožavateljima nije smetalo. Pitali smo Desingericu kako on komentira na to što se piše u medijima kada je u pitanju njegov odnos s publikom na nastupima. "Kada budem radio u vrtiću i pjevao pjesme u vrtiću onda će mediji moći reći da maltretiram maloljetnike, a budući da ne radim u vrtiću, nego u klubovima za odrasle ne znam o čemu pričaju", rekao je.

Otkrio je i da u posljednje vrijeme na njegovim koncertima nema djece. "U zadnje vrijeme na moje nastupe dolaze žene godišta moje majke, stariji ljudi", kazao je pa dodao da u Zagrebu očekuje "mnogo jak gas i jaku publiku". Ne brine za to što se piše u medijima i ne razmišlja o tome, a glazba koju radi, rekao je, odraz je njega.

image

Desingerica, Zara, Rimski, Corona, Sajfer i Nucci

Ranko Suvar/Cropix

"Uživam u glazbi. Sve radim iz srca i zato što volim. Sve što ispoljavam, to sam ja i odražava mene kao biće i ličnost", objasnio je. Iako, kako je kazao, sve što se tiče njegove glazbe je specifično jer je prihvaćeno u svim društvima i uzrastima, vjeruje da će njegova pjesma "CCokolada" biti ono na što će publika "poludjeti" i užariti plesni podiji.

Na konferenciji su glazbene zvijezde rekle da su uzbuđene i da se raduju Zagrebu pa priznale da bi voljele tada vidjeti Gršu i Hiljsona Mandelu. O planovima i pripremama nisu otkrivali puno, ali Corona je otkrio da bi na pozornici mogao zasjati u modnoj kreaciji našeg mladog dizajnera Nikole Filića.

"Nismo još pričali o stajlingu za koncert, ali vrlo je moguće da će Bomber biti dio moj stajlinga", kazao je Corona koji s mladim dizajnerom surađuje nekoliko godina, kao i druge zvijezde koje ćemo te večeri vidjeti u Areni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 12:54