OVO ĆE ODJEKNUTI

Bomba slavne komičarke: ‘Zvao me na narkoorgije! Sve u kući milijardera, obukli su se kao u srednjem vijeku...‘

Glumica tvrdi da je dobila ‘poziv u zadnji čas‘ te da joj je rečeno da je potrebno ‘više djevojaka‘ na događaju

Rebel Wilson

 Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica Rebel Wilson ne prestaje šokirati pričama u svojim memoarima "Rebel Rising". Wilson je otkrila da ju je jedan član britanske kraljevske obitelji pozvao na orgije i konzumaciju droge, prenosi Page Six. Iako člana kraljevske obitelji nije imenovala, otkrila je da je riječ o muškarcu koji je vjerojatno u petnaestom ili dvadesetom redu za prijestolje.

image

Rebel Wilson

Ray Tang/Anadolu Agency Via Afp

Wilson tvrdi da je dobila "poziv u zadnji čas" 2014. te da joj je osoba iz kraljevske obitelji objasnila da je potrebno "više djevojaka" na događaju, koji je bio srednjovjekovne tematike. Zabava se održavala u kući američkog tehnološkog milijardera u blizini Los Angelesa.

"Kakva savršena prilika za pronaći dečka, pomislila sam", napisala je u svojoj knjizi pa otkrila da su muškarci bili odjeveni u vitezove, dok je bazen bio pun žena odjevenih u sirene. Glumica navodi da je ondje vidjela kraljevskog člana kako se drogira.

image

Rebel Wilson

Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia/Frazer Harrison/getty Images/profimedia

Wilson tvrdi da joj je rečeno da je droga "za orgije", jer takva aktivnost obično počinje u određeno vrijeme navečer na zabavama kod tog tehnološkog milijardera. "Nepotrebno je reći da podižem svoju djevojačku haljinu i bježim odatle što brže mogu", napisala je u memoarima o orgijama kojima u konačnici nije svjedočila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:26