ZLOČESTI SERGEJ

Srpska zvijezda koja je protjerana iz Hrvatske izašla iz zatvora: ‘Droga je bila za osobnu upotrebu‘

Sergej Trifunović u subotu je pušten dok je osoba uhićena s njime dobila prijedlog pritvora. Glumac je priznao posjedovanje narkotika

Sergej Trifunović

 Boris Kovačev/Cropix

Srpski glumac Sergej Trifunović (51) pušten je na slobodu nakon što je u utorak navečer bio uhapšen zbog posjedovanja droge, donosi Blic.

Nakon što je glumac saslušan na Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu, ukinuto je njegovo zadržavanje.

Kako je izvor kazao za Blic, glumac je priznao da je posjedovao drogu za osobnu uporabu, pa zbog toga nije predložen pritvor.

„Drugi osumnjičeni koji je uhapšen s Trifunovićem i kod kog je pronađeno oko 70 grama droge, negirao je da je prodavao narkotike i za njega je predložen pritvor”, dodao je izvor.

Podsjećamo, prema neslužbenim informacijama njih dvojicu je policija zatekla prilikom primopredaje droge i po nalogu tužiteljstva im je tad određeno zadržavanje.

„Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić s oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i PVC vreći koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića s oko 70 grama marihuane”, naveo je izvor za Kurir.

image

Sergej Trifunović

Boris Kovacev/Cropix/Cropix

Ovo nije prvi put da glumac ima problem sa zakonom. Početkom rujna prošle godine priveden je u Splitu za dva prekršaja: držanje životinje bez nadzora te vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Počelo je sukobom na plaži kad je doveo psa na plažu koja nije za to bila predviđena. U dva dana napravio je pet prekršaja, a zbog tog mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku, sve zemlje EU i Norvešku, Island i Lihtenštajn.

Mjesec kasnije uhićen je u Beogradu jer je odbijao platiti novčanu kaznu koja je potom zamijenjena zatvorskom. Ubrzo se predomislio i ipak platio, pa je pušten na slobodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:31