NEMA OBJAŠNJENJA

Tjednima je bila u bolnici zbog misteriozne bolesti, no konačno je viđena u javnosti: Seksi prorezima istaknula atribute

Kate Beckinsale prisustvovala je The King‘s Trust Global Gala događaju u New Yorku, a mjesec ranije otpuštena je iz bolnice

Kate Beckinsale

 Theo Wargo/Getty Images Via Afp

Prvi put nakon hospitalizacije zbog misteriozne bolesti u javnost se vratila glumica Kate Beckinsale. Zvijezda serije "Underworld" došla je na The King‘s Trust Global Gala događanje održano u Casa Cipriani u New Yorku. Za ovu prigodu odjenula je bijelu asimetričnu haljinu s volanima na jedno rame u kombinaciji s bijelim štiklama na platformu. Kosu je skupila u punđu, a na glavi je imala crnu mašnu.

image

Kate Beckinsale na The King‘s Trust 2024 Global Gala

Theo Wargo/Getty Images Via Afp

Prošlog mjeseca glumica je otpuštena iz bolnice nakon višetjednog boravka tamo zbog medicinskog problema koji nije otkrila javnosti. Unatoč svojoj šutnji o tome zbog čega je bila hospitalizirana, dijelila je fotografije iz bolnice na Instagramu.

Podsjećamo, prvi put je svoje zdravstvene probleme dala nagovijestiti na Instagramu 11. ožujka kad je objavila fotografiju suznih očiju na kojoj nosi bolničku haljinu i na glavi masivnu crnu mašnu.

image

Kate Beckinsale u bolnici

Screenshot/instagram/

Podijelila je i kako se njezin pomeranac Myfa izležava pored nje u bolnici. Provela je i Uskrs 31. ožujka u bolničkom krevetu odakle je podijelila fotografiju čarapa na kojima su bili zečići.

image

Kate Beckinsale u bolnici

Screenshot/instagram/

Mnogi fanovi, kolege i slavne osobe pitali su se što se dogodilo Kate. Naposljetku, 10. travnja je Kate obrisala sve fotografije boravka u bolnici s društvenih mreža, a objašnjenje nije dala. Ipak, 17. travnja pozirala je u majici s natpisom "Preživjela probleme s trbuhom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 20:43