Ivan Prtajin

 UWE ANSPACH Dpa Picture-alliance Via Afp
SNAJPERSKI UDARAC

VIDEO Hrvat kojeg je legenda usporedila s Lewandowskim opet briljirao: Ova golčina mogla bi spasiti sezonu

Ove sezone bivši hajdukovac postigao je 11 golova u ligi
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2024. 16:12

U 30. kolu 2. Bundeslige Kaiserslautern i Wehen Wiesbaden odigrali su 1:1, a moment utakmice režirao je Ivan Prtajin.

Bivši igrač Hajduka sjajnim je pogotkom u 74. minuti izborio remi na neugodnom gostovanju protiv direktnog suparnika u borbi za opstanak. Prtajin je dobio loptu na 20-ak metara od protivničkog gola i silovito zapucao desnicom, bio je to nemoguć izazov za Kaiserslauternovog vratara Juliana Krahla.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Prtajin tako nastavlja izvrsnu formu, bio mu je ovo 11. pogodak u aktualnoj ligaškoj sezoni, a upisao je i jednu asistenciju. Tko zna, upravo bi se pogodak protiv Kaiserslauterna mogao pokazati ključnim u borbi za ostanak - Prtajinov Wehen ima 32 boda na 15. mjestu, Rostock je 16. s 31 te trenutno ide u dodatne kvalifikacije, a u crvenoj zoni su Kaiserslautern (30) i Osnabrück (24).

Dakle, iza Prtajina je i više nego dobra sezona, a najupečatljivija slika vjerojatno će mu ostati ona iz rujna u prvoj rundi Njemačkog kupa. Tada je naš napadač zabio dva gola RB Leipzigu, ali Wehen je ipak izgubio primio gol više. Nakon utakmice, čuveni Bastian Schweinsteiger rekao je da ga Prtajin "u određenim segmentima podsjeća na Roberta Lewandowskog".

Linker
20. travanj 2024 16:55