SLAVNI POPOCATEPETL

Bizarne snimke neba iznad meksičkog vulkana obilaze svijet: ‘Ništa što je napravio čovjek ne može ući u taj krater!‘

Ovo nije prvi put da su NLO-i uočeni na jednom od najaktivnijih meksičkih vulkana

Snimka iznad vulkana

 Screenshot/Youtube

Misteriozno leteće svjetlo uhvaćeno je okom kamere dok se približavalo vulkanu Popocatepetl u Mexico Cityju

Čini se da su se neobični osvijetljeni fenomeni spustili s neba točno iznad planine. Sjaj se pojačao kako se približavao krateru iza koga je izlazio dim.

Ovo nije prvi put da su NLO-i uočeni na jednom od najaktivnijih meksičkih vulkana. Tamošnji samoprozvani stručnjak za NLO-e, Jaime Maussan, već je podijelio snimke sličnih incidenata, piše The Sun.

- Sveučilište u Bergenu iz Norveške otkrilo je da ispod vulkana postoje magnetske oluje neophodne da bi se mogle generirati područja difuzije elektrona i koristiti za stvaranje svojevrsnog portala - smatra Maussan.

Potrebno je naglasiti i da je ovaj samoproglašeni stručnjak ranije tvrdio da su sićušne mumije – izvađene iz rudnika u Cuzcu u Peruu – dokaz vanzemaljskog života. Mumificirani primjerci imali su mala tijela, ruke s tri prsta, čudne izdužene lubanje, a 30 posto njihova DNK-a nepoznatog je porijekla.

image

Jaime Maussan s peruanskim mumijama

Luis Barron/Eyepix Group/Avalon/Profimedia/Luis Barron/eyepix Group/avalon/profimedia

Ovog puta Mausan tvrdi da nikakav objekt koji je napravio čovjek ne može ući u krater iz kojeg šiklja lava pri temperaturama od oko 1000 stupnjeva Celzijeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:03